Muutos Supercellin toiminnassa

Täällä keskustellaan Hay Day -mobiilipelistä yleisesti

Muutos Supercellin toiminnassa

ViestiKirjoittaja Marko » 05 Tammi 2020, 19:39

Moni on huomannut, että Supercellin toiminta on muuttunut viime aikoina.

Aiemmin tuesta sai hyvityksiä timanttien muodossa, kun pelaaja kohtasi itsestään johtumattomia ongelmia eli peli toimi huonosti tms. Nykyään moni on saanut vastauksen, että hyvityksiä ei anneta, vaikka kyse olisi pelin ongelmasta. Pahimmillaan on pyydetty lähettämään viesti uudelleen ja siihen on vastattu, että asiasi on jo käsitelty.

Päivitykset ovat olleet aiemmin odotettuja ja ne ovat olleet tosi hyviä. Parhaimpia ovat olleet naapurusto, derby, Supercell id ja lisäksi on tullut lukuisia muita hyviä päivityksiä. Vähän aikaa sitten Supercell oli huolissaan siitä, että botit myyvät laajennustavaraa ja samalla Supercell menettää tuloja. Kukaan ei osannut edes kuvitella, että Supercell ratkaisisi asian lanseeraamalla laajennustavaroiden ostorajoituksen. Eli aktiivipelaajien ostaminen ja myynti meni tosi vaikeaksi varsinkin, jos itsellä on useita farmeja. Nyt odotellaan jännityksellä mitä uusia rajoituksia tai muita pelaamista hankaloittavia uudistuksia tulee.

Supercellin omalla foorumilla vallitsee supertiukka sensuuri. Esim ostorajoituksesta oli keskustelu, johon tuli valtava määrä negatiivista palautetta ja Supercellin tuki neuvoi kirjoittamaan sinne. Kun palautetta oli tullut liikaa, niin Supercell sulki kyseisen viestiketjun ja sulki uudet vastaavat aloitukset tai poisti ne samantien, kun ne olivat ilmestyneet. Supercellin foorumin säännöt kieltävät kaikenlaisen moderaattoreiden toiminnan kommentoinnin, joten viestin lukittamisesta / katoamisesta kirjoittelu johtaa viestin katoamiseen ja varoitukseen tai bannaamiseen foorumilta.

Olen ihmetellyt tätä muutosta jo jonkin aikaa. Mitä ihmettä Supercellilla oikein tapahtuu? Eihän sensuurilla ja pelaajien negatiivisella kohtelulla voi olla hyviä vaikutuksia pitkällä aikavälillä.
Marko
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 14
Liittynyt: 02 Tammi 2020, 20:52

Re: Muutos Supercellin toiminnassa

ViestiKirjoittaja Marko » 05 Tammi 2020, 19:56

Tässä vielä linkki suljettuun keskusteluun, johon pyydettiin palautetta
https://forum.supercell.com/showthread. ... day/page60
Marko
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 14
Liittynyt: 02 Tammi 2020, 20:52

Re: Muutos Supercellin toiminnassa

ViestiKirjoittaja Siru84 » 06 Tammi 2020, 13:56

No just joo mitä toimintaa :x Ärsyttävää! Siis ei enää timantteja ollenkaan hyvityksenä jos peli bugaa? Kannattaisi korjata kaikki bugit heti. Oon aina tykännyt siitä, että jos on peli bugittanut tai muuta tapahtuntu itsestä riippumattomista syistä, niin Supercell reiluna on aina laittanut timantteja hyvitykseksi mielipahasta. Ja nyt ei sitten enää saa mitään? Nehän kohta menettää asiakkaansa tätä menoa :ylös: Mites Facebookissa, onko sielläkin poistettu, jos on jotain aloituksia tehty?
Treat people with kindness.
Avatar
Siru84
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 32
Liittynyt: 01 Tammi 2020, 20:20
Paikkakunta: Tampere


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron